Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Herman Miller Mirra 2

Tervező: Studio 7.5

A Mirra 2 egyszerre mozog a benne ülővel. Dinamikus felületei reagálnak a legapróbb mozdulatokra, a beállítási lehetőségeknek köszönhetően pedig mindenki szabadon magához tudja igazítani a szék paramétereit. A Mirra 2 székben egyesül a tökéletes kényelem, az ergonómia és a letisztult külső.

 

Kérjük, válasszon a konfigurálási lehetőségek közül a termék ára alatt!

%
276 000 Ft + ÁFA (bruttó 350 520 Ft)
340 000 Ft + ÁFA (bruttó 431 800 Ft)
Kezdete: 2023.08.28   Vége: 2023.09.30
Kérdés a termékről
Részletek
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Támogatás azoknak, akik folyamatos mozgásban vannak - ülés közben is


A Studio 7.5 tervező csapata egy nagy teherbírású, ergonómiai és kényelmi szempontból is kifogástalan szék tervezését tűzték ki célul.


Erőfeszítésük eredménye egy hajlékonyabb, könnyebb, letisztultabb formatervezésű, sportosan elegáns külsejű Mirra 2 szék, amely mindezek mellett könnyen személyreszabható.


A szék kifinomult tervezése azonnal észrevehető. A “Butterfly Back”-szövet és a rugalmas műanyagháttámlás szerkezet diszkrét eleganciában egyesül.


Mozgásban is támogat


Egy szék, amely rugalmas, szabad, természetes mozgást, ugyanakkor folyamatos megtámasztást biztosít a benne ülő számára. Ez az ülés közben történő mozgás ösztönzésének alapja. A Mirra 2 “Loop Spine” hajlékonyságot ad a törzsnek, lehetővé téve az oldalirányú mozgást. A “Harmonic 2” dőlésmechanika biztonságos, kiegyensúlyozott érzést ad hátradőlés közben.

“Butterfly Back” vagy “TriFlex”?


A Mirra 2 háttámla-megoldása növeli a választható opciók lehetőségét. A kifinomult tervezésű “Butterfly Back” szövet és a polimer, műanyag háttámla egyedi esztétikai megoldást nyújt.. A szövetezett háttámla mintegy membránként működik. A “TriFlex” ugyanakkor tetszetős látványt nyújt, amellett, hogy a szigorúbb tisztítási előírásoknak is megfelel.

“PostureFit” támasz


A Mirra 2 passzív “PostureFit” deréktámasza ülés közben a lehető legmegfelelőbb pozícióban, enyhén előretolt helyzetben támasztja meg a gerincet.

Kiegyensúlyozott hátradőlés


A szék “Harmonic 2” dőlésmechanikája laprugós szerkezetének köszönhetően pozícióváltás közben könnyed, ugyanakkor stabil támasz érzetét kelti, súlytól függetlenül – 40 és 159kg – között.

A forma és a funkció harmóniája


A Mirra 2 sportos eleganciát kölcsönöz a környezetének. A szék által biztosított kényelem és minőség már ránézésre is magatól értetődő.

Változatos kínalat


A Mirra2 nagy színválasztékának köszönhetően a váz, a műanyag háttámla, a támlaszövet, az ülőfelület színének variációi egy egyedi stílusú és karakterű szék kiválasztását teszik lehetővé.Letöltések
Videók
Adatok
Háttámla
Kérjük, válasszon!