Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Rendelhető

Herman Miller Mirra 2

Tervező: Studio 7.5

A Mirra 2 egyszerre mozog a benne ülővel. Dinamikus felületei reagálnak a legapróbb mozdulatokra, a beállítási lehetőségeknek köszönhetően pedig mindenki szabadon magához tudja igazítani a szék paramétereit. A Mirra 2 székben egyesül a tökéletes kényelem, az ergonómia és a letisztult külső.

307 500 Ft + ÁFA (bruttó 390 525 Ft)
Háttámla:
Ülőfelület 5°-os előredőléssel:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Háttámla magassága:
Kérdés a termékről
Részletek
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Támogatás azoknak, akik folyamatos mozgásban vannak - ülés közben is


A Studio 7.5 tervező csapata egy nagy teherbírású, ergonómiai és kényelmi szempontból is kifogástalan szék tervezését tűzték ki célul.


Erőfeszítésük eredménye egy hajlékonyabb, könnyebb, letisztultabb formatervezésű, sportosan elegáns külsejű Mirra 2 szék, amely mindezek mellett könnyen személyreszabható.


A szék kifinomult tervezése azonnal észrevehető. A “Butterfly Back”-szövet és a rugalmas műanyagháttámlás szerkezet diszkrét eleganciában egyesül.


Mozgásban is támogat


Egy szék, amely rugalmas, szabad, természetes mozgást, ugyanakkor folyamatos megtámasztást biztosít a benne ülő számára. Ez az ülés közben történő mozgás ösztönzésének alapja. A Mirra 2 “Loop Spine” hajlékonyságot ad a törzsnek, lehetővé téve az oldalirányú mozgást. A “Harmonic 2” dőlésmechanika biztonságos, kiegyensúlyozott érzést ad hátradőlés közben.

“Butterfly Back” vagy “TriFlex”?


A Mirra 2 háttámla-megoldása növeli a választható opciók lehetőségét. A kifinomult tervezésű “Butterfly Back” szövet és a polimer, műanyag háttámla egyedi esztétikai megoldást nyújt.. A szövetezett háttámla mintegy membránként működik. A “TriFlex” ugyanakkor tetszetős látványt nyújt, amellett, hogy a szigorúbb tisztítási előírásoknak is megfelel.

“PostureFit” támasz


A Mirra 2 passzív “PostureFit” deréktámasza ülés közben a lehető legmegfelelőbb pozícióban, enyhén előretolt helyzetben támasztja meg a gerincet.

Kiegyensúlyozott hátradőlés


A szék “Harmonic 2” dőlésmechanikája laprugós szerkezetének köszönhetően pozícióváltás közben könnyed, ugyanakkor stabil támasz érzetét kelti, súlytól függetlenül – 40 és 159kg – között.

A forma és a funkció harmóniája


A Mirra 2 sportos eleganciát kölcsönöz a környezetének. A szék által biztosított kényelem és minőség már ránézésre is magatól értetődő.

Változatos kínalat


A Mirra2 nagy színválasztékának köszönhetően a váz, a műanyag háttámla, a támlaszövet, az ülőfelület színének variációi egy egyedi stílusú és karakterű szék kiválasztását teszik lehetővé.Letöltések
Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Háttámla anyaga és színe
Triflex II™ Polymer: Grafit (1A703)
Kartámasz
3D kartámasz
Ülőfelület 5°-os előredőléssel
Igen
Deréktámasz
Állítható magasságú és erősségű
Vázszerkezet színe
Grafit
Lábszerkezet színe
Grafit
Kartámasz anyaga
Vinyl
Ülésmélység
Állítható
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Háló
Háttámla anyaga
Műanyag
Háttámla magassága
Közepes