Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Living Office tervezés

A Living Office tökéletes munkakörnyezetet biztosít az emberek számára és segít a szervezetek stratégiai céljainak elérésében.

Egy iroda, amely eredményesebb munkára ösztönöz

A siker záloga a Living Office

A Living Office tökéletes munkakörnyezetet biztosít az emberek számára és segít a szervezetek stratégiai céljainak elérésében.

“A munkavégzés módja megváltozott. Az irodák többsége nem.”

Ismerje meg a Herman Miller egyedülállóan tervezett munkahelyeit, amelyek széles körben nyújtanak segítséget a cég teljesítményének fokozásában.

Emberek és munkavégzés
Helykialakítás
Eszközök és berendezések

Emberek és munkavégzés

Ha az emberei sikeresek, a vállalata is az lesz.

Minden vállalat és szervezet esszenciája a benne dolgozó emberek. Elengedhetetlen, hogy az irodák kiszolgálják az adott igényeket és tevékenységeket, amelyhez a Herman Miller Living Office koncepciója nyújt egyedülálló támogatást.

Egy jobb munkahelyi környezet

Az irodák többsége egy elmúlt kor elavult rendszerét követi.
Mi egy új típusú munkahely kialakításában látjuk a jövőt, amely napjaink igényeihez igazodik és támogatja a jelenkor komplexebb munkafolyamatait.
A ma irodája már nem csak a munka helyszíne, hanem közösségi tér is.

Living office

Mindenki csak ember

A Herman Miller hat alapvető kategóriát állapított meg kutatásai során, amelyek lefedik az emberek szükségleteit: biztonság, autonómia, közösséghez való tartozás, siker, státusz és célok.

A Living Office kielégíti ezeket az igényeket és a belső motiváció fenntartásában is kulcsszerepet játszik.

Senki sem egyforma

Azzal a felismeréssel, hogy az egyéneknek és a szervezeteknek megvannak a saját céljai, karaktere és tevékenysége, a Living Office áttranszformálja a munkahelyeket egy jól működő gépezetté, ahol mind a szervezeti kultúrát, mind a benne dolgozók egyedi céljait összhangba hozza.

Xavier Unkovic
„A Herman Miller segítségével betekintést nyertünk a jövő irodáiba – amelyek bármilyen vállalati kultúrához alkalmazhatóak.”
Xavier Unkovic, Elnök, Mars Drinks

Nyereségtől a fellendülésig

Határozza meg, hogy mit jelent az Ön számára a siker: a Living Office segít ennek az elérésében.

Boldogság. Jó közérzet. Elkötelezettség. Kapcsolat. Napjaink munkavilága és sikeressége több mint pénzügyi kérdés és ez fokozottan érvényes az emberi oldalát tekintve. Az egyének és a szervezetek alapvető szükségleteit segítve a Living Office nem csak a magasabb profit elérését, de a vállalat fellendülését is elősegíti.

Helykialakítás

Az ember és a környezet tökéletes összhangja

A Placemaking újkeletű fogalom, melynek lényege az emberek ösztönzése arra, hogy kollektíven újragondolják és újratervezzék minden közösség létének és működésének alapelemét: a közösségi tereket.

Helykialakítás

Egy hely, amely hatékony eszközt biztosít céljai eléréséhez

Minden egyes szervezet, vállalat és ember különböző, mégis rengeteg iroda egyformának tűnik. A Herman Miller szadalmaztatta a Living Office Discovery Process-t, amely segíti ügyfeleit elképzeléseik megvalósításában, a másoktól való megkülönböztetés kihangsúlyozásában, alkalmazkodva a modernkor igényeihez.

Eszközök és berendezések

Motiválja embereit, hogy nagyszerű dolgokat vigyenek véghez!

A rosszul megválasztott irodai berendezés gátolhatja is a sikert. Széleskörű termékportfoliónkkal biztosíthatja kollégái számára azon eszközöket, amelyek elengedhetetlenek a célok eléréséhez.