Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Nincs raktáron

Herman Miller Cosm

Az Ön széke

Üljön be egy Cosm munkaszékbe és elfelejti, hogy egyáltalán egy székben foglalt helyet. A szofisztikált ergonómiai design azonnal reagál a testre, mozgás és testtartás: természetes egyensúllyal és támasztással.

Ez a termék jelenleg nem elérhető raktárról. Egyéni rendeléshez kérjen ajánlatot az "Érdeklődöm" gomb segítségével és 2 munkanapon belül megküldjük Önnek!

Kérjük, válasszon a konfigurálási lehetőségek közül a termék ára alatt!

Kérdés a termékről
Részletek
Fenntarthatóság
Garancia
Videók
Adatok
Részletek

Herman Miller


A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Fenntarthatóság

Mi a Herman Millernél hisszük, hogy az emberi élet jövőbeli minősége mind a gazdasági vitalitástól, mind az egészséges, fenntartható természeti környezettől függ. Ezek a célok egymást nem kizáróan, hanem elválaszthatatlanul kapcsolódnak össze.


2004-ben olyan környezeti célkitűzéseket vezettünk be, melyeknek része a gyártásból származó rendkívül kicsi működési-lábnyom, és a 100%-ban megújuló forrásokból nyert elektromos energia. Tíz évvel később nagyrészt elértük ezeket a célokat: 91%-kal csökkentettük az ökológiai lábnyomunkat és már három éve a felhasznált áramunk 100%-a zöld. Ezen hatalmas előrelépésre visszatekintve úgy gondoltuk, hogy ideje erőfeszítéseinket bővíteni a környezet védelmének érdekében.


Az új, 10 éves fenntarthatósági stratégiánk, az „Earthright” három kezdő alapelve: a pozitív átláthatóság, a termékek, mint élőlények és a zöldebbé válás közös erővel. Céljaink az erőforrások intelligens felhasználása, az természet ihlette tervezés és a közösségi prioritások figyelembe vétele. A legfontosabb számunkra az, hogy - folyamatosan új módszereket találva - minél több alkalmazottat, beszállítót és ügyfelet vonjunk be törekvéseinkbe.


Fenntartható termékek


Ami a termékfejlesztéseket, tartósságot és általános minőséget illeti: évtizedek óta, a környezetet szem előtt tartva tervezzük bútorainkat. Ma arra összpontosítunk, hogy egyre fenntarthatóbb anyagokat, jellemzőket és folyamatokat építsünk be új termékeinkbe. A Design for the Environment (Tervezés a Természetért) csapatunk minden új termékre alkalmazza ezen előírásokat. A terveket az anyagkémia, a termékek szétszerelése, az újra-feldolgozhatóság, az újrahasznosított tartalom és az életciklusra gyakorolt hatások mentén értékelik.

Garancia

12 év garancia (3 műszakos használat esetén is!)

Videók
Adatok