Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Home office tervezés

Egyre több vállalat nyújt lehetőséget az otthoni munkavégzésre, sokak pedig a saját házukban kialakított irodában dolgoznak. Partnereink körében így egyre több magánszemélyt tudhatunk, akiknek fontos az ergonómia.

Elkötelezett hívei vagyunk az egészséges életvitel megtartása melletti hatékony munkavégzésnek. Cégünk ezt támogatva nyújt segítséget, amelyhez a Herman Miller termékei párosulnak.

A Herman Miller székei a tökéletes formatervezői munka megtestesítői. 100%-ban az emberi testet szolgálják, az ergonómiai szempontok legszigorúbb figyelembevételével, meggátolva a hát-, gerinc- és derékfájás kialakulását ülés közben. Mindezen tulajdonságokhoz az egyedülálló, minden igényt kielégítő design és anyagválaszték párosul.

Home Office

Elegáns kivitelezés, innovatív forma, kifogástalan minőség. Ezek jellemzik a Herman Miller által tervezett asztalokat, amelyek az ergonómikus székekhez illeszkedve alkotnak egy kerek egészet, így segítve az otthoni munkavégzést.

Home Office szolgáltatásunk keretében díjmentes konzultációt biztosítunk, igénye szerint felmérjük és megtervezzük álmai irodáját teljes egészében, vagy akár részleteiben is. Budapesti bemutatótermünkben pedig lehetőséget biztosítunk az általunk kínált összes szék kipróbálására.

Home Office megoldásaink nem csak az otthoni munkavégzéshez tökéletesek, hanem diákok, főiskolai vagy egyetemi hallgatók számára is ideális választás tanulmányaik során.

Home Office