Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Home Office

ERGONÓMIKUS MUNKASZÉKEK MINDENKINEK

Ha az embereid sikeresek, a vállalatod is az lesz.

Válassz széket munkastílusod szerint!

Sohasem ülünk nyugton

Mindig okkal ülsz. Talán azért, hogy egy új ötletet dolgozz ki, vagy megoldj egy problémát, vagy talán azért, hogy megossz egy történetet. De vajon a széked Veled mozog? Illeszkedik az alakodhoz? Segít a legjobb testtartás elérésében?

Ha egy olyan Herman Miller székben ülsz, amit kitartó munkára terveztek: akkor igen, mindezekben segít.

Mi olyan székeket tervezünk, amik bármilyen helyzetben támogatnak, így arra összpontosíthatsz, ami igazán számít – a munkád, vagy a céged. Már három generáció óta a legjobb tervezőkkel dolgozunk, így megtanultuk, mit kell egy igazán jó munkaszéknek nyújtania a felhasználóknak. Minden egyes új tervünkkel növeljük tudásunk, hogy mit teljesítsen egy jó ülés ahhoz, hogy jobb egyensúlyt, határozottabb megtámasztást és remek tartást adjon – mindenkinek.

A Herman Millernél sosem nyugszunk – mert Te sem ülsz nyugodtan!

AERON IRODASZÉK

Az Aeron irodaszék forradalmi ergonómiát kínál, mindenkinek

Professzionális génjeink

Minden székünket különböző feladatokra terveztük, mégis három olyan tulajdonságban osztoznak, mely mindenkor segít, hogy kényelmesen és stresszmentesen dolgozhass vagy pihenj ülés közben.

Természetes kiegyensúlyozott mozgás

Természetes kiegyensúlyozott mozgás

Ahogy ülés közben pozíciót váltasz, székeink veled együtt mozognak, úgy tartva az egyensúlyt, hogy ne kerüljön nyomás egyik testrészedre sem. Ezt a természetes kiegyensúlyozott mozgást – amikor a szék a testtel tandemben mozdul – olyan kinematikus technológiák teszik lehetővé, melyet az emberi test forgáspontjai alapján tervezték meg.

A Herman Miller székek sokkal természetesebb ülést tesznek így lehetővé, függetlenül a test méretétől, vagy formájától.

Teljes gerincmegtámasztás

Teljes gerincmegtámasztás

Ha a tested kellő megtámasztást kap ülés közben, akkor a tartásod megerősödik, hogy kényelmesen és sérülésmentesen ülj munka közben. Székeink – a precíz geometriájú ülőfelületének és háttámlájának hála – azonnal ebbe az egészséges tartásba helyeznek. Amint leülsz, a gerinc legalsóbb zónája, a farokcsont feletti rész kap megtámasztást: ez beállítja a megfelelő görbületét a hátnak, erősítí a medencetájékot és tehermentesíti a nagyobb izomcsoportokat.

Az egész széken a különböző támasztó pontok szinkronban dolgoznak azért, hogy a gerincnek és a hátnak megfelelő támogatást nyújtsanak, amikor felülsz, vagy hátradőlsz, ha mozgolódsz vagy mozdulatlanul koncentrálsz.

Dinamikus illeszkedés

Dinamikus illeszkedés

Még amikor a legjobban koncentrálsz és a legkeményebben dolgozol, akkor se ülsz mozdulatlanul. A Herman Miller – hosszútávú munkában támogatást adó – munkaszékeit úgy tervezték, hogy támasztást adjon minden esetben, mikor mocorogsz, forgolódsz – függetlenül a súlyodtól vagy testalkatodtól. Erős és flexibilis anyagaink követik a kontúrodat és segítenek eloszlatni a terhelést, ezzel is segítve a vérkeringést. A lélegző és pórusos szövetek elvezetik a felesleges hőt és párát, valódi komfortot nyújtva.

EMBODY IRODASZÉK

Komoly szék, komoly ülőknek.
A legátfogóbb és legjobban személyre szabott ergonómia, amit nyújtani lehet.

Gerincfájdalmak

Az egészség nem kompromisszum kérdése!

A folyamatos ülés jelentős terhelést jelent szervezetünk számára. A megfelelő munkakörnyezet kialakítása a székkel kezdődik: egy ergonómikus ülőalkalmatosság nem csak megvéd a hosszútávon jelentkező egészségügyi ártalmaktól, de ahhoz is hozzásegít, hogy szellemileg a legtöbbet hozd ki magadból!

Megfelelő testtartás, jó vérkeringés és fáradékonyság-megelőzés, amit székeink nyújtani tudnak!

COSM IRODASZÉK

Azonnali kényelem, akárhol.
Kifinomult ergonómiai formaterve azonnal reagál a testedre, mozgásodra és pozitúrádra.

Herman Miller székek, több mint 70 éve…

MIRRA 2 IRODASZÉK

Karcsú, könnyed és olyan reszponzív, mint a saját árnyékod.
Kényelem és személyes ergonómia egyensúlya egy kifinomult formatervben.

Herman Miller Sayl irodai szék

Amit mindig is tudni szerettél volna az igazán jó munkaszékekről, de sohasem merted megkérdezni

Derékfájás

Miért fontos a deréktámasz?

Az ülés az ember számára egy természetellenes póz. A legjobb, amit tehetünk, hogy a derekat és a farokcsont feletti részt megtámasztva a test súlyát egyenletesen oszlassuk el, és a válltól a combokig stresszmentes tartást biztosítsunk. Így kíméljük a gerincet, és serkentjük a vérkeringést, hogy megelőzhesd a hosszútávú ártalmakat, és a legjobb formádban tudj dolgozni!
Euro

Min nem érdemes takarékoskodni?

Ha az asztalod lapja kb. 75 cm magasan van, és van elég hely a lábadnak alatta, az már egy jó kiindulási pont. Ha a képernyőd a szemeddel egy magassaágban van, akkor nem fogsz egész nap “biccentve” dolgozni. Azonban, ha munkaszéked nem kényelmes, és 8 óra munka után fáradtan, elgémberedve állsz fel belőle, neked szükséged van egy ergonómikus és strapabíró munkaszékre!
Herman Miller

Miért pont Herman Miller?

Alapítva: 1905, D. J. De Pree 12 év / 3 műszakos munkaszék garancia Világszerte 8000 alkalmazott Több, mint 25 millió eladott irodaszék 1990 óta Globális dealer hálózat, mind a 6 kontinensen 8 almárka – tőzsdei jelenlét (NASDAQ: MLHR) Folyamatos kutatás-fejlesztés az ergonómikus bútorok terén
Személyes próba

Miért kell a széket személyesen kipróbálni?

Bár a Herman Miller munkaszékei 160 kg-ig bárkinek kényelmesek, tömegünk csak egy mérőszám, ami jellemez. Lehetsz alacsonyabb, hosszabb combú, vagy szélesebb vállú: a legfontosabb, hogy megtaláld a hozzád illő széket! Ezt – akárcsak egy kényelmes cipőt – csak felpróbálva lehet eldönteni. Szeretettel várunk bemutatótermünkben, ahol mindegyik Herman Miller székbe belehuppanhatsz, és kollégáink elmagyarázzák az összes beállítási lehetőséget!

SAYL IRODASZÉK

Az ergonómia felszabadítása: jó formaterv, egészséges támasztás és kivételes érték egyben.

Hogyan vigyázz magadra, amikor otthonról dolgozol

Tanácsaink a hatékony és egészséges munkavégzéshez

Miért fontos a fizikai, szellemi és lelki egészség?

Az önmagunkra figyelés lett idén az egyik legforróbb téma. Most, hogy sokan otthonról dolgozunk, még fontosabb. Hogyan vigyázzunk magunkra, miközben otthonról kell megszerveznünk munkánk minden fontos lépését?

Amikor a WFH-ról beszélünk (Work From Home – otthoni munkavégzés) a kényelem a kulcs. Szánj időt arra, hogy egy ergonómikus munkasarkot alakíts ki magadnak. Így számos betegséget meg tudsz előzni, amit a hosszútávú üléssel végzett munka tud okozni. Hogy hol kezdd?

Világosíts

Keress egy olyan helyet, ahol a természetes fény az elsődleges fényforrásod. Kutatások azt mutatják, hogy az alvási ciklusainkra és a hormontermelésünkre is pozitív hatással van. Ha egy ablak mellé ülsz, ahol néha friss levegőt is be tudsz engedni: még jobb! Az oxigén segít, hogy maximumra járasd kognitív képességeid.

Fegyelmezd a testtartásod

Ne felejtsd el, hogy a rossz testtartás otthon is ártalmas, és ahogy ma ülsz, örökre nyomot hagy a testeden. Ezért is nagyon fontos, hogy olyan munkaszéket válassz, mely kellő megtámasztást ad. Egy nemrég publikált kutatás (A Herman Miller és a Texas A&M közös munkája) azt mutatta ki, hogy egy jó szék befolyással van az agyi teljesítményre, és még a stresszt is segít levezetni.

Mozdulj

Mozgasd át a tested. Még ha nincs is ülő-álló asztalod, a Waterloo Egyetem is azt ajánlja, minden ledolgozott óra után 30 percet állnunk kell.

Jutalmazd meg magad

Ha még nem tudtál dűlőre jutni, hogy vegyél-e egy komolyabb, állítható magasságú asztalt (mellyel egyaránt tudsz ülve, vagy állva dolgozni), gondold végig újra, és tekintsd egyfajta befektetésnek a szervezeted egészsége szemponjából!

Útravaló

Elsőszámú prioritás legyen, hogy önmagadra figyelsz, ahogy otthonról dolgozol! Ezzel leszel a legjobb társ, anya / apa, vezető, barát és ember, aki a legjobbat tudja kihozni magából…

LINO IRODASZÉK

Kényelem és érték metszéspontjában.
Egy elérhető szék, a Herman Miller összes tudásával.