Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Herman Miller Lino

A kényelem és érték találkozása

A Lino munkaszék tudományosan alátámasztott kényelmi funkciókkal rendelkezik, széleskörűen konfigurálható munkahelyre vagy otthonra is. Mi a Herman Milelrnél úgy gondoljuk mindenkinek élveznie kéne a jó formatervet és kényelmet munka közben: ezt teszi lehetővé a Lino.

 

Kérjük, válasszon a konfigurálási lehetőségek közül a termék ára alatt!

272 000 Ft + ÁFA (bruttó 345 440 Ft)-tól
Kérdés a termékről
Részletek
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

A kulcs a kényelem


A Herman Miller - több mint 50 éve tartó - iparág-vezető kutatásai adják az alapjait a Lino munkaszéknek: ugyan azokat a géneket hordozza, mint a többi ergonómikus székünk. Kiegyensúlyozott mozgást és dinamikus illeszkedést biztosít.


Teljes gerinctámasz


A Lino szék kontúrozott ülőlapja együtt dolgozik a nagyteljesítményű duo-suspension háttámla, hogy teljes gerincmegtámasztást nyújtson. A háló szellőzést biztosít, speciális szövése pedig integrált derékmegtámasztást ad.

A választás a tiéd!


Állíts össze saját széked: fekete vagy fehér keret, hat különböző hálószín, és hatalmas szövetválaszték az ülőlapra. Alapszékeknél akár a kerettel megegyező lábszín, vagy akár csiszolt alumínium.

PostureFit


Az opcionális, állítható deréktámasz még kényelmesebb tartást biztosít, és segít a korai kifáradás megelőzésében.Letöltések
Videók
Adatok
Háttámla
Kérjük, válasszon!