Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Blog

Új Herman Miller munkaszék: ZEPH

Klasszikus sziluett modern ergonómiával: itt a Herman Miller új ergonomikus munkaszéke, a Zeph!

Herman Miller: Zeph

A Zeph a modern esztétika és a mai munkaszékek kutatásokkal alátámasztott ergonómiája közötti egyensúly. Fejlett, de egyszerű kialakítása többet kínál kevesebbért – több kényelem, több szín és stílus – kevesebb alkatrészből és olyan áron készült, amely tökéletes belépővé teszi a Herman Miller teljesítményű ülések világába.

 

Mozgás a kinematikus kagylóval

A Studio 7.5 tervezői egy kagylószék animálására törekedtek – ez nem könnyű feladat – a 3D-s nyomtatás segítségével a "monoshell" prototípusait elemezték, amíg el nem érték az ergonómia aranyszabálynak tekintett dőlésszöget: egy olyan dőlésfokot, amely még természetes egy mozgó székben. A kialakítás geometriája lehetővé teszi, hogy a test mozgáspontjai megfelelő ellensúlyt teremtsenek a megfelelő ergonomikus üléshez – ez az élmény, amely támogatást és lendületet kölcsönöz a felhasználójának, miközben mozog a székben, és a nap folyamán.

Egonomikus kagyló mozgása

 

3D Knit kárpitozott üléshuzat

Dobd fel a dizájnt a 3D-Knit segítségével

A szék opcionális, kivehető és cserélhető 3D-Knit szövetes ülőfelülete könnyen becsúsztatható közvetlenül a kagylóba, nincs szükség hozzá szerszámra. Ha meguntad vagy változik otthonod színpalettája, kicserélheted a másik 20 textilszín közül bármelyikre! Ráadásul 50%-ban fogyasztás utáni újrahasznosított anyagból készül a huzat, és mivel a szék pontos méreteire kötötték, a szövetpazarlás mértéke nulla. Így te is a környezettudatosságot szem előtt tartva birtokolhatod új Zeph széked 3D-Knit szövetezett ülőfelület-takaróval.

 

Fedezd fel a változatos színeket!

A Zeph héjának és talpának játékos nyolc színpalettáját úgy tervezték, hogy kiegészítse és élénkítse az otthoni, irodai, főiskolai kampuszt vagy bárhol a kettő között, lehetővé téve, hogy kreatívan párosítsa a széket egyedi stílusérzékkeddel. Élvezd a mártott színek visszatérését, azonos árnyalattal fentről lefelé, amely a Zeph elődjén, a Cosm széken debütált.

Zeph szék kagylószínek

 

Maradj velünk és tudj meg mégtöbbet a Zeph további testreszabásának lehetőségeiről, beleértve a nemsokára elérhetővé váló lábszerkezet- és kárpitozási lehetőségeket is.