Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Blog

Óceánból származó műanyag

A Herman Miller a NextWave Plastics alapító tagja, egy olyan konzorciumé, amely az óceánból származó műanyag kivonását elősegítő első globális hálózatának fejlesztésén dolgozik. Ha ezt az átalakított műanyagot beépítjük termékeinkbe és folyamatainkba, apránként csökkentjük a műanyaghulladék mennyiségét.

A folyamat

A műanyaghulladék hajlamos azoknál a part menti városokban felhalmozódni, ahol nem rendelkeznek a feldolgozáshoz szükséges infrastruktúrával. A NextWave Plastics részeként azon dolgozunk, hogy a hulladékból származó műanyagot valami újdonsággá alakítsuk. Nézzétek meg, hogyan csináljuk: https://www.nextwaveplastics.org/

 

A beszállítók a helyi szedőkkel dolgoznak a nyereséges műanyagok eltávolításában. Fotó az OceanCycle jóvoltából.

Ezeket az alapanyagokat apró darabokká őrölik, át mossák és pelletté formázzák. Fotó az OceanCycle jóvoltából.

 

Ezután olyan gyártóknak adják el, mint a Herman Miller, ahol teszteljük és újratervezzük a műanyagot.

 

Végül ezt a műanyagot egyre több termékünk és csomagolásunk részévé tesszük.

 

 


Becslések szerint évente 234 tonna műanyag kerül eltávolításra az óceánból (Ez 23 millió vizes palacknak ​​felel meg!)*

 

*éves értékesítési előrejelzés alapján

 

 

A legjobb még jobbá téve a Földért

Ugyanaz a szék kicsit fenntarthatóbban.

 

 


Frissítettük az Aeron széket: óceánból származó műanyagot építettünk a vázszerkezetbe, anélkül, hogy kétségek merülhetnének fel azzal kapcsolatban, hogy továbbra is melyik a világ legjobb munkaszéke.

 

 

 

 

Bill Stumpf és Don Chadwick tervező páros közel 30 évvel ezelőtti kiterjedt kutatásainak köszönhetően a minden elemében ergonomikus Aeron számos testtípushoz alkalmas. A bevezetése úttörő szerepet játszott az irodabútor-iparban – és a mai napig úttörőnek számít, köszönhetően a frissített kutatásoknak és a felhasznált anyag-innovációnak, beleértve az óceánból származó műanyag hozzáadását a szék szerkezetéhez. Mindig is tudtuk, hogy Aeron jót tesz a testünknek - most ugyanolyan jót a környezetünknek is.

 

Óceánból származó műanyagból készült termékek

Az óceánból származó műanyag felhasználásával készült termékek régiónként eltérőek. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a módját, hogy hozzáadjuk ezt az anyagot a termékeinkhez, és bővítsük jelenlegi kínálatunkat világszerte.

Jelenleg az óceánból származó műanyaggal fenntarthatóbbá tett termékeink: