Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Blog

A Herman Miller és a Knoll bejelenti az új közös nevet: MillerKnoll

MillerKnoll mostantól a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb tervező cége, ami így egyedülálló helyzetbe került ahhoz, hogy az iparágban történő változások motorja legyen és új jelentést adhasson a modern formatervezésnek.

Herman Miller és Knoll egyesülése

A Herman Miller 2021. júliusában bejelentette, hogy miután befejezte a Knoll, Inc. („Knoll”) felvásárlását 2021. július 19 -én, az így létre jött, új társaság MillerKnoll néven halad tovább. A Herman Miller és a Knoll eddigi márkái együtt folytatják munkájukat a MillerKnoll részeként. Emellett, a MillerKnoll új működési modellt vezet be, ami garantálja az újonnan létrejött márka sikereségét az iparág átalakításában és a formatervezés újradefiniálásában.

„Örömmel mutatjuk be a MillerKnoll -t, ami két dinamikus márka egyesülésének köszönhetően állt össze, hogy megtervezzék azt a világot, amelyben élünk” - mondta Andi Owen, a MillerKnoll elnök -vezérigazgatója. „Iparágunk és általában a világ gyorsan változik. A tervezés az, ahogyan elképzeljük és formáljuk a jobb jövőt. Összefogásunkkal, meghatározzuk és vezetjük ezt az átalakulást, akárcsak más változásokat a cégjeink történelmében. ”

MillerKnoll: A modern design kiemelkedő vezetője

A Herman Miller és a Knoll iparági úttörőkként komoly örökséggel rendelkeznek, közös elkötelezettségük a tervezés, az innováció, a kiválóság, a fenntarthatóság és a társadalmi jó megteremtésének célja. Az össezolvadás lezárulta után a MillerKnoll célja:

  • Segítse az otthon- és az iroda átalakulását a kiegészítő márkák egységes portfólióján keresztül.
  • Támogassa és fejlessze a meglévő szerződéses- és kiskereskedelmi csatornákat, valamint felfedezzen új ötleteket és üzleti innovációkat annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű gyártási feltételeknek, az ügyfelek értékesítésének és szolgáltatásainak, valamint a felhasználói élményeknek.
  • Globális funkcionális csapatokból áll, amelyek az egész vállalatot támogatják, beleértve a gyártást, a digitális technológiát, a technológiát, a marketinget, a stratégiát, a pénzügyeket, az emberi erőforrásokat és a jogi szakembereket.
  • Segíti a növekedést és a jövedelmezőséget az amerikai és nemzetközi mintáknak megfelelően, erős márkaépítés fenntartásával, amelynek célja a márkák lényegének megőrzése és ápolása a közös vállalat portfóliójában, beleértve a Herman Miller és a Knoll márkákat.

A MillerKnoll számára előnyt jelent a könnyebb elérhetőség és az ügyfelek jobb kiszolgálása a szerződéses lakberendezési szektorban, a lakossági kereskedelmi szegmensben és a kiskereskedelmi közösségben. Ezenkívül a MillerKnoll jó helyzetben van ahhoz, hogy fokozza az építészekkel és belsőépítészekkel való együttműködést, akik támogatják a szerződéses és lakossági ügyfelek döntéshozatalát.

Owen így folytatta: „Emberek és márkák csoportja vagyunk, akiket a közös jövőkép, a közös értékek és a tervezés iránti elkötelezettség irányít. MillerKnollként ösztönözni fogjuk egymást az innovációra és a tervezésünk részévé tesszük a jövőt mondenhová, ahol az életünk folyik.”

Ahogyan azt korábban bejelentették, a MillerKnoll -t a korábbi Herman Miller elnök -vezérigazgató, Andi Owen fogja vezetni. Az egyesült társaságot Owen mellett egy világszínvonalú vezetői csapat fogja vezetni, amely a Herman Miller és a Knoll vezetőiből áll.

A MillerKnollról

A MillerKnoll dinamikus márkák együttese, és a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb modern design cége. A vállalataink öröksége a tervezés, az innováció és a társadalmi jó megteremtésének igyekezete. A MillerKnoll 2021-ben jött létre a Herman Miller és a Knoll egyesüléséből, magába foglalja a Colebrook Bosson Saunders, DatesWeiser, DWR, Edelman Leather, FilzFelt, Fully, Geiger, HAY, Holly Hunt, KnollExtra, Knoll Office, KnollStudio, KnollTextiles, Males,Walls, Maharam, Muuto, naughtone és Spinneybeck márkákat. A közös vízió, a közös értékek és a tervezés iránti elkötelezettség által vezérelve a MillerKnoll újdonságokat készít és megtervezi a jövőt minden olyan helyszínen, ahol az életünket éljük, miközben hozzájárul egy mindenki számára igazságosabb és fenntarthatóbb jövőhöz.

A Herman Miller és a Knoll közös, új neve: MillerKnoll