Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Nincs raktáron

Herman Miller Aeron Remastered

Bill Stumpf és Don Chadwick az Aeron tervezése során egyesítették az emberközpontú design tudományát egy innovatív, addig még soha nem látott technológiával annak érdekében, hogy egy olyan széket hozzanak létre, amely párját ritkítja az irodaszékek körében. Most az Aeron egy új formában mutatkozik be a nagyvilágnak – ergonómiailag, funkcionálisan, antropometriailag (azaz emberméréstan: az antropológia vizsgálóeszközei közül a testi jegyek fizikai mérésével foglalkozó tudományág) és környezeti vonatkozásban is átalakult, alkalmazkodva napjaink munkavilágához.

Ez a termék jelenleg nem elérhető raktárról. Egyéni rendeléshez kérjen ajánlatot az "Érdeklődöm" gomb segítségével és 2 munkanapon belül megküldjük Önnek!

Háttámla és ülőfelület:
Ülőfelület 5°-os előredőléssel:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Kérdés a termékről
Részletek
Méretek
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

A történet újramesélve


Miközben az ikonikus formája nagyrészt változatlan maradt, az Aeron szék teljesen újra lett tervezve a görgőktől kezdve a háttámláig, hogy kielégítse a mai munkavégzés igényeit. Don Chadwick, az eredeti Aeron társtervezőjének segítségével alaposan felfrissítettük a széket, melyben nagy szerepet játszottak az ülés, a továbbfejlesztett anyagok, a gyártás és a technológia területén szerzett legfrissebb kutatásaink is.Napjaink igényeihez igazítva
Az Aeron 1994-es megjelenése óta, mi a Herman Millernél többet megtudtunk arról, hogy miként lehet a legjobban támogatni az emberi testtartást a napi munkavégzés során. Az új székkel két évtizedes technológiai és ergonómiai fejlesztéseket ötvöztünk az egészség-pozitív formaterv javítása és a határokon átnyúló teljesítményt nyújtó lehetőségek szélesítése érdekében. A frissítések, amelyek egy finomabb döntési mechanizmust, az állítható PostureFit SL és a 8Z Pellicle felfüggesztést is tartalmazzák, az új Aeron jobb teljesítményre képes, mint valaha, így Ön is jobban tud dolgozni.


Kombinált kényelem
Az új Aeron szék fejlesztéseit úgy tervezték, hogy azok együtt dolgozzanak az emberi forma átfogó támogatása érdekében. A PostureFit SL és a 8Z Pellicle magasabb szintű ergonómiai szaktudást és művészeti kinyilatkoztatást, támaszt képviselnek, emelve a felhasználói élmény színvonalát. A kettő együtt a derék és a gerinc teljes megtámasztását biztosítják – alaposan kiszámított, lokalizált támogatást, amely a vázrendszert olyan helyzetbe hozza, amely az egész hátat egészséges pozícióban tartja. Ez egyaránt érvényes akkor is ha fix testhelyzetben dolgozik az ember, vagy ülve mozog a munkavégzés során.


Határokon átnyúló, „Cross-performance” Design
Az Aeronban ülő személyek számára a határokon átnyúló design azt jelenti, hogy a szék számos tevékenységhez és testtartáshoz alkalmazkodik – az intenzív fókuszt igénylő pozíciótól a nyugodt, hátradőlt, pihenő, elmélkedő testhelyzetig. A tervezők és cégek számára a „cross-performance” lehetővé teszi, hogy az Aeron mindenféle munkahelyi környezethez kiválóan alkalmazkodjon a home office-tól kezdve a nagy, egyterű irodákon át bárhova.


Egy zökkenőmentes váltás
Az Aeron lehetővé teszi az emberek számára, hogy a fix, egyenes alapállásból egyszerűen és könnyen váltsanak teljesen hátradőlt pozícióba. Míg az eredeti design számos pozíciót és testhelyzetet támogatott, az Aeron vázszerkezetének szöge 1.8 fokkal előrébb került, hogy jobb megtámasztást nyújtson alaphelyzetben és több más testhelyzetben is. Akár koncentrált munkavégzést folytat előredőlve a székben, egyenes háttal, vagy teljesen hátradőlve beszélget kollégájával, érezni fogja, hogy az Aeron minden egyes kis mozdulatát követi –mindenféle megerőltetés nélkül- annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben nyújtson ergonómiai támogatást.


Egy teljesen új Aeron
Több száz minta, teszt és variáció után összeállt a három, szigorúan átgondolt, holisztikus anyag az Aeron székhez. A Graphite, a legsötétebb, az eredeti Aeron modern változata. A Carbon, kiegyensúlyozottan semleges, amely ugyanúgy meleg és hűvös környezethez is kiválóan illik. A Mineral, a legvilágosabb, ideális napjaink „open office”, nyílt, egyterű irodai környezetébe.


Három méret, könnyű kezelhetőség
Az Aeron három méretben kapható, így mindenki könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az egyszerűen kezelhető funkciós karok pedig a testreszabott, egyedi beállítást is biztosítják.Méretek
Herman Miller Aeron méretek
Letöltések
Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Ülőfelület, háttámla anyaga és színe
Háló: Grafit (23103)
Méret
B méret
Kartámasz
2D+pivot kartámasz
Ülőfelület 5°-os előredőléssel
Nem
Deréktámasz
Állítható erősségű (Dual PostureFit SL)
Vázszerkezet színe
Grafit
Lábszerkezet színe
Grafit
Kartámasz anyaga
Vinyl
Ülésmélység
Fix
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Háló
Háttámla anyaga
Háló