Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Nincs raktáron

Herman Miller Embody

Tervezők: Bill Stumpf és Jeff Weber

Bill Stumpf és Jeff Weber az Embody székkel megalkotta az ember és a technológia közti összhangot. Ez az ergonómikus irodaszék az innovatív technikai megoldásaival, mint a gerincszerű “Backfit” vagy a “H-flexorok”, ösztönzik az ülés közbeni folyamatos mozgást. Az Embody egy tudatos tervezés eredménye, amely harmóniát teremt a test, a tudat és az ülés közben végzett munka között.

Háttámla és ülőfelület:
Kartámasz:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Kérdés a termékről
Részletek
Brand
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Intelligens szék, ülés közben tulajdonképpen segít gondolkodni


Bill Stumpf és Jeff Weber az Embody székkel megalkotta az ember és a technológia közti harmóniát. A két tervező több mint 30 kiváló, a szakterületükön (biomechanika, látás, fizikoterápia és ergonómia) elismert professzorral együttműködve tervezték, tökéletesítették az Embody formáját és mechanikáját. Ez az ergonómikus irodaszék az innovatív technikai megoldásaival, mint a gerincszerű “Backfit” vagy a “H-flexorok”, ösztönzik az ülés közbeni folyamatos mozgást. Az Embody egy tudatos tervezés eredménye, amely harmóniát teremt a test, a tudat és az ülés közben végzett munka között. A keskeny háttámla lehetővé teszi a felső test és a karok szabad mozgását, folyamatos támaszt biztosítva a gerincoszlop és a felsőtest számára. A szék csúcsmechanikájának köszönhetően az ülő- és a háttámla összhangban történő mozgása biztosítja az oxigén és a vér szabadabb áramlását, ami elengedhetetlen a munkavégzés közbeni koncentrációhoz.


Kevesebb nyomás, több frissesség


Az Embody ülőfelületén található rétegek enyhítik a testre nehezedő nyomást, emellett segítik a levegő szabad áramlását, így biztosítva teljes komfortot és kényelmet használója számára.

Egészséges testtartás


Az Embody a lehető legjobb testtartásra ösztönzi azokat, akik a számítógép előtt ülve dolgoznak. A dönthető háttámla csökkenti a gerincre nehezedő nyomást,valamint a porckorongok folyadékvesztését. A “Backfit” beállításainak köszönhetően a háttámla követi a gerinc természetes vonalát, így mozgás közben a monitor és az ideális szemmagasság vonala nem változik.

Mozgékony, ahogy Ön is


Az Embody mozgásra ösztönöz, egész nap frissen tartja az elmét és segít a koncentrációban. A mozgás ülés közben is fontos. A szék formája éppen ezért segíti a vér és az oxigén áramlását, ami elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez.

Természetes mozgás


Az Embody dőlésmechanikája fixen tartja a hátat, ezzel támogatva a test természetes mozgását, miközben a medencét végig stabilan megtartja.

Három zónás támogatás


Az Embody három helyen, a comboknál, a medencénél és a középháti területen nyújtmeg támasztást. A szék rugalmas széleinek köszönhetően nem alakul ki a combokra és a karokra nehezedő kellemetlen nyomás érzése.

Tökéletes támasz


A széken elhelyezkedő pixelek mátrixa olyan felületet alkot, amely minden mozdulathoz azonnal idomul. Az Embody szék bármilyen testalkatú és méretű embernek tökéletes támaszt nyújt ülőmunka végzése közben.Brand

Herman Miller

A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Letöltések
Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Ülőfelület, háttámla anyaga és színe
Szövet: Sync (3SY08 - Nightfall)
Kartámasz
2D kartámasz
Deréktámasz
Állítható erősségű
Vázszerkezet színe
Fekete
Lábszerkezet színe
Grafit
Kartámasz anyaga
Vinyl
Ülésmélység
Állítható
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Szövet
Háttámla anyaga
Szövet