Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Nincs raktáron

Herman Miller Embody

Tervezők: Bill Stumpf és Jeff Weber

Bill Stumpf és Jeff Weber az Embody székkel megalkotta az ember és a technológia közti összhangot. Ez az ergonómikus irodaszék az innovatív technikai megoldásaival, mint a gerincszerű “Backfit” vagy a “H-flexorok”, ösztönzik az ülés közbeni folyamatos mozgást. Az Embody egy tudatos tervezés eredménye, amely harmóniát teremt a test, a tudat és az ülés közben végzett munka között.

Háttámla és ülőfelület:
Kartámasz:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Kérdés a termékről
Részletek
Brand
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Intelligens szék, ülés közben tulajdonképpen segít gondolkodni


Bill Stumpf és Jeff Weber az Embody székkel megalkotta az ember és a technológia közti harmóniát. A két tervező több mint 30 kiváló, a szakterületükön (biomechanika, látás, fizikoterápia és ergonómia) elismert professzorral együttműködve tervezték, tökéletesítették az Embody formáját és mechanikáját. Ez az ergonómikus irodaszék az innovatív technikai megoldásaival, mint a gerincszerű “Backfit” vagy a “H-flexorok”, ösztönzik az ülés közbeni folyamatos mozgást. Az Embody egy tudatos tervezés eredménye, amely harmóniát teremt a test, a tudat és az ülés közben végzett munka között. A keskeny háttámla lehetővé teszi a felső test és a karok szabad mozgását, folyamatos támaszt biztosítva a gerincoszlop és a felsőtest számára. A szék csúcsmechanikájának köszönhetően az ülő- és a háttámla összhangban történő mozgása biztosítja az oxigén és a vér szabadabb áramlását, ami elengedhetetlen a munkavégzés közbeni koncentrációhoz.


Kevesebb nyomás, több frissesség


Az Embody ülőfelületén található rétegek enyhítik a testre nehezedő nyomást, emellett segítik a levegő szabad áramlását, így biztosítva teljes komfortot és kényelmet használója számára.

Egészséges testtartás


Az Embody a lehető legjobb testtartásra ösztönzi azokat, akik a számítógép előtt ülve dolgoznak. A dönthető háttámla csökkenti a gerincre nehezedő nyomást,valamint a porckorongok folyadékvesztését. A “Backfit” beállításainak köszönhetően a háttámla követi a gerinc természetes vonalát, így mozgás közben a monitor és az ideális szemmagasság vonala nem változik.

Mozgékony, ahogy Ön is


Az Embody mozgásra ösztönöz, egész nap frissen tartja az elmét és segít a koncentrációban. A mozgás ülés közben is fontos. A szék formája éppen ezért segíti a vér és az oxigén áramlását, ami elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez.

Természetes mozgás


Az Embody dőlésmechanikája fixen tartja a hátat, ezzel támogatva a test természetes mozgását, miközben a medencét végig stabilan megtartja.

Három zónás támogatás


Az Embody három helyen, a comboknál, a medencénél és a középháti területen nyújtmeg támasztást. A szék rugalmas széleinek köszönhetően nem alakul ki a combokra és a karokra nehezedő kellemetlen nyomás érzése.

Tökéletes támasz


A széken elhelyezkedő pixelek mátrixa olyan felületet alkot, amely minden mozdulathoz azonnal idomul. Az Embody szék bármilyen testalkatú és méretű embernek tökéletes támaszt nyújt ülőmunka végzése közben.Brand

Herman Miller

A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Letöltések
Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Ülőfelület, háttámla anyaga és színe
Szövet: Sync (Black)
Kartámasz
2D kartámasz
Deréktámasz
Állítható erősségű
Vázszerkezet színe
Fehér
Lábszerkezet színe
Grafit
Kartámasz anyaga
Vinyl
Ülésmélység
Állítható
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Szövet
Háttámla anyaga
Szövet