Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Nincs raktáron

Herman Miller Sayl

Tervező: Yves Béhar

A szék formáját a függőhidak szerkezete ihlette – ezek azok az építmények, amelyek a legtöbbet nyújtják a legkevesebb anyagfelhasználás mellett – a Sayl 3D-s intelligens háttámlája a tökéletes megtámasztás mellett biztosítja a szabad mozgást, maximális összhangot teremtve a szék és használója között. A háttámla hálószerű kialakítása különböző sűrűségű, illetve rugalmasságú és ott nyújt támaszt, ahol arra a legnagyobb szükség van – a gerinc mentén. A test többi részén pedig a szabad mozgást biztosítja.

Ez a termék jelenleg nem elérhető raktárról. Egyéni rendeléshez kérjen ajánlatot az "Érdeklődöm" gomb segítségével és 2 munkanapon belül megküldjük Önnek!

Háttámla:
Ülőfelület:
Kartámasz:
Ülőfelület 5°-os előredőléssel:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Kérdés a termékről
Részletek
Brand
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Kevesebb alkatrész, kevesebb anyag, mégis minden megvan benne, ami egy jó székhez kell


A kiváló formatervezés, az egészséges támasz és a jó ár-érték arány mindig vonzó – a Sayl szék mindhárommal rendelkezik. Az átgondolt mérnöki munkának köszönhetően a Saylben minden benne van, ami egy jó székhez kell.


A kevesebb alkatrész és anyaghasználat kisebb környezeti hatást is jelent. Yves Béhar és tervezőcsapata a termék minden elemét újragondolták, így sikerült megalkotni ezt az intelligens széket, ami kategóriájában egyedülállóvá vált.


Intelligens 3D háttámla


A Sayl munkaszék keret nélküli háttámlája szabadon engedi, hogy ön nyújtózzon és forgolódjon, egészséges megtámasztást nyújtva. A változatos vastagságú elasztomer-szálak különböző erősségű tűmasztást nyújtanak a hát pontjain, megtámogatva a gerincet.

PostureFit


A Sayl irodaszék háttámlája passzív "PostureFit" megtámasztást nyújt a derék környezetében, ezen felül alapfelszereltség az állítható, kiegészítő deréktámasz, mely nem engedi, hogy sokórás munka esetén elfáradjon és dekoncetráltá váljon.

Dinamikus megtámasztás


Mind a hálós, és a szövetezett székek háttámlái rendelkeznek a legfontosabb dinamikus megtámasztással, mely engedi, sőt támogatja az ülés közbeni funkcionális és mikromozgásokat.

Esztétikus választások


A Sayl szék keret nélküli támlája és az Y-tartó egyszerre fejezi ki a tervező szándékát és inspirációját. A nyújtott háló barátságos vizuális hatást kelt, és megtartja a szék levegősségét.

Felelős tervezés


Yves Béhar, a belga tervező a függőhidak struktúrájából merített ihletet: olyan szerkezet, mely a legkevesebb felhasznált anyagból a legtöbbet nyújtja. A természet-tudatos formaterv úgy spórol az anyaggal, hogy a szék funkcióiból mit sem veszít: 160 kg teherbírású, és 12 év garancia jár hozzá.

Valami teljesen egyedi


Miért nem hívják mondjuk hídnak? Ha oldalról rátekintünk, egy vitorlás árbócát fedezzük fel formájában. Ha az "i"-t a vitorla szóban (sail) kicseréljük "y"-ra, megkapjuk a nevét: Sayl.Brand

Herman Miller

A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Letöltések
Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Háttámla
Elasztikus polimer: Fekete
Háttámla anyaga és színe
Elasztikus polimer: Fekete
Kartámasz
3D kartámasz
Ülőfelület 5°-os előredőléssel
Igen
Deréktámasz
Állítható magasságú
Vázszerkezet színe
Fekete
Lábszerkezet színe
Fekete
Kartámasz anyaga
Vinyl
Ülésmélység
Állítható
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Szövet
Háttámla anyaga
Háló