Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Nincs raktáron

Herman Miller Sayl

Tervező: Yves Béhar

A szék formáját a függőhidak szerkezete ihlette – ezek azok az építmények, amelyek a legtöbbet nyújtják a legkevesebb anyagfelhasználás mellett – a Sayl 3D-s intelligens háttámlája a tökéletes megtámasztás mellett biztosítja a szabad mozgást, maximális összhangot teremtve a szék és használója között. A háttámla hálószerű kialakítása különböző sűrűségű, illetve rugalmasságú és ott nyújt támaszt, ahol arra a legnagyobb szükség van – a gerinc mentén. A test többi részén pedig a szabad mozgást biztosítja.

Ez a termék jelenleg nem elérhető raktárról. Egyéni rendeléshez kérjen ajánlatot az "Érdeklődöm" gomb segítségével és 2 munkanapon belül megküldjük Önnek!

Háttámla:
Ülőfelület:
Kartámasz:
Ülőfelület 5°-os előredőléssel:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Kérdés a termékről
Részletek
Brand
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Kevesebb alkatrész, kevesebb anyag, mégis minden megvan benne, ami egy jó székhez kell


A kiváló formatervezés, az egészséges támasz és a jó ár-érték arány mindig vonzó – a Sayl szék mindhárommal rendelkezik. Az átgondolt mérnöki munkának köszönhetően a Saylben minden benne van, ami egy jó székhez kell.


A kevesebb alkatrész és anyaghasználat kisebb környezeti hatást is jelent. Yves Béhar és tervezőcsapata a termék minden elemét újragondolták, így sikerült megalkotni ezt az intelligens széket, ami kategóriájában egyedülállóvá vált.


Intelligens 3D háttámla


A Sayl munkaszék keret nélküli háttámlája szabadon engedi, hogy ön nyújtózzon és forgolódjon, egészséges megtámasztást nyújtva. A változatos vastagságú elasztomer-szálak különböző erősségű tűmasztást nyújtanak a hát pontjain, megtámogatva a gerincet.

PostureFit


A Sayl irodaszék háttámlája passzív "PostureFit" megtámasztást nyújt a derék környezetében, ezen felül alapfelszereltség az állítható, kiegészítő deréktámasz, mely nem engedi, hogy sokórás munka esetén elfáradjon és dekoncetráltá váljon.

Dinamikus megtámasztás


Mind a hálós, és a szövetezett székek háttámlái rendelkeznek a legfontosabb dinamikus megtámasztással, mely engedi, sőt támogatja az ülés közbeni funkcionális és mikromozgásokat.

Esztétikus választások


A Sayl szék keret nélküli támlája és az Y-tartó egyszerre fejezi ki a tervező szándékát és inspirációját. A nyújtott háló barátságos vizuális hatást kelt, és megtartja a szék levegősségét.

Felelős tervezés


Yves Béhar, a belga tervező a függőhidak struktúrájából merített ihletet: olyan szerkezet, mely a legkevesebb felhasznált anyagból a legtöbbet nyújtja. A természet-tudatos formaterv úgy spórol az anyaggal, hogy a szék funkcióiból mit sem veszít: 160 kg teherbírású, és 12 év garancia jár hozzá.

Valami teljesen egyedi


Miért nem hívják mondjuk hídnak? Ha oldalról rátekintünk, egy vitorlás árbócát fedezzük fel formájában. Ha az "i"-t a vitorla szóban (sail) kicseréljük "y"-ra, megkapjuk a nevét: Sayl.Brand

Herman Miller

A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Letöltések
Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Háttámla
Elasztikus polimer: Slate Grey
Háttámla anyaga és színe
Elasztikus polimer: Sötétszürke
Ülőfelület anyaga és színe
Szövet: Medley (1HA04 - Cinder)
Kartámasz
3D kartámasz
Ülőfelület 5°-os előredőléssel
Igen
Deréktámasz
Állítható magasságú
Vázszerkezet színe
Fekete
Lábszerkezet színe
Fekete
Kartámasz anyaga
Vinyl
Ülésmélység
Állítható
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Szövet
Háttámla anyaga
Háló
Kartámasz színe
Slate Grey