Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Herman Miller Setu

Tervező: Studio 7.5

Az innovatív, új anyagok felhasználása adja a Setu egyedi szilárdságát és rugalmasságát. A “Kinematic”-gerinc kétféle polipropilént tartalmaz, amely mechanika nélkül támasztja meg a hátat hátradőlés közben. A “Lyris 2” ülő- és háttámlafelület erősebb a sima szövetnél, alkalmazkodik a test vonalaihoz, és szellőzést biztosít használat közben.

 

Kérjük, válasszon a konfigurálási lehetőségek közül a termék ára alatt!

268 000 Ft + ÁFA (bruttó 340 360 Ft)-tól
Háttámla és ülőfelület:
Kérdés a termékről
Részletek
Fenntarthatóság
Videók
Adatok
Részletek

Brand - Herman Miller


A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Fenntarthatóság

Mi a Herman Millernél hisszük, hogy az emberi élet jövőbeli minősége mind a gazdasági vitalitástól, mind az egészséges, fenntartható természeti környezettől függ. Ezek a célok egymást nem kizáróan, hanem elválaszthatatlanul kapcsolódnak össze.


2004-ben olyan környezeti célkitűzéseket vezettünk be, melyeknek része a gyártásból származó rendkívül kicsi működési-lábnyom, és a 100%-ban megújuló forrásokból nyert elektromos energia. Tíz évvel később nagyrészt elértük ezeket a célokat: 91%-kal csökkentettük az ökológiai lábnyomunkat és már három éve a felhasznált áramunk 100%-a zöld. Ezen hatalmas előrelépésre visszatekintve úgy gondoltuk, hogy ideje erőfeszítéseinket bővíteni a környezet védelmének érdekében.


Az új, 10 éves fenntarthatósági stratégiánk, az „Earthright” három kezdő alapelve: a pozitív átláthatóság, a termékek, mint élőlények és a zöldebbé válás közös erővel. Céljaink az erőforrások intelligens felhasználása, az természet ihlette tervezés és a közösségi prioritások figyelembe vétele. A legfontosabb számunkra az, hogy - folyamatosan új módszereket találva - minél több alkalmazottat, beszállítót és ügyfelet vonjunk be törekvéseinkbe.


Fenntartható termékek


Ami a termékfejlesztéseket, tartósságot és általános minőséget illeti: évtizedek óta, a környezetet szem előtt tartva tervezzük bútorainkat. Ma arra összpontosítunk, hogy egyre fenntarthatóbb anyagokat, jellemzőket és folyamatokat építsünk be új termékeinkbe. A Design for the Environment (Tervezés a Természetért) csapatunk minden új termékre alkalmazza ezen előírásokat. A terveket az anyagkémia, a termékek szétszerelése, az újra-feldolgozhatóság, az újrahasznosított tartalom és az életciklusra gyakorolt hatások mentén értékelik.

Videók
Adatok