Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Rendelhető

Herman Miller Setu

Tervező: Studio 7.5

Az innovatív, új anyagok felhasználása adja a Setu egyedi szilárdságát és rugalmasságát. A “Kinematic”-gerinc kétféle polipropilént tartalmaz, amely mechanika nélkül támasztja meg a hátat hátradőlés közben. A “Lyris 2” ülő- és háttámlafelület erősebb a sima szövetnél, alkalmazkodik a test vonalaihoz, és szellőzést biztosít használat közben.

288 800 Ft + ÁFA (bruttó 366 776 Ft)
Háttámla és ülőfelület:
Kartámasz:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Kérdés a termékről
Fenntarthatóság
Videók
Adatok
Fenntarthatóság

Mi a Herman Millernél hisszük, hogy az emberi élet jövőbeli minősége mind a gazdasági vitalitástól, mind az egészséges, fenntartható természeti környezettől függ. Ezek a célok egymást nem kizáróan, hanem elválaszthatatlanul kapcsolódnak össze.


2004-ben olyan környezeti célkitűzéseket vezettünk be, melyeknek része a gyártásból származó rendkívül kicsi működési-lábnyom, és a 100%-ban megújuló forrásokból nyert elektromos energia. Tíz évvel később nagyrészt elértük ezeket a célokat: 91%-kal csökkentettük az ökológiai lábnyomunkat és már három éve a felhasznált áramunk 100%-a zöld. Ezen hatalmas előrelépésre visszatekintve úgy gondoltuk, hogy ideje erőfeszítéseinket bővíteni a környezet védelmének érdekében.


Az új, 10 éves fenntarthatósági stratégiánk, az „Earthright” három kezdő alapelve: a pozitív átláthatóság, a termékek, mint élőlények és a zöldebbé válás közös erővel. Céljaink az erőforrások intelligens felhasználása, az természet ihlette tervezés és a közösségi prioritások figyelembe vétele. A legfontosabb számunkra az, hogy - folyamatosan új módszereket találva - minél több alkalmazottat, beszállítót és ügyfelet vonjunk be törekvéseinkbe.


Fenntartható termékek


Ami a termékfejlesztéseket, tartósságot és általános minőséget illeti: évtizedek óta, a környezetet szem előtt tartva tervezzük bútorainkat. Ma arra összpontosítunk, hogy egyre fenntarthatóbb anyagokat, jellemzőket és folyamatokat építsünk be új termékeinkbe. A Design for the Environment (Tervezés a Természetért) csapatunk minden új termékre alkalmazza ezen előírásokat. A terveket az anyagkémia, a termékek szétszerelése, az újra-feldolgozhatóság, az újrahasznosított tartalom és az életciklusra gyakorolt hatások mentén értékelik.

Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Kartámasz
Fix kartámasz
Vázszerkezet színe
Grafit
Lábszerkezet színe
Fém
Kartámasz anyaga
Polimer
Ülésmélység
Fix
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Háló
Háttámla anyaga
Háló