Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Herman Miller Verus

Tervező: Herman Miller Studio

 

A Verus szék ülőlapja és háttámlája kifejezetten azokat a pontjait támogatja meg a testnek, melyeknek a legnagyobb szüksége van ergonómiai megtámasztásra - mindezt a Herman Miller évtizedes kutatásai alapján.

 

A levédett PostureFit® megtámasztás standardként van benne minden egyes székben, segíti a gerinc helyes tartását. Az opcionális - állítható - deréktámasszal tovább lehet növelni a szék komfortfokozatát. Az ülőlap szivacsozása, és a kontúrozott formája egy folyamatos és kényelmes felületet biztosít bármilyen testalkatnak, rövid- vagy hosszútávú munkavégzés esetén is.

 

Kérjük, válasszon a konfigurálási lehetőségek közül a termék ára alatt!

236 000 Ft + ÁFA (bruttó 299 720 Ft)-tól
Háttámla:
Kérdés a termékről
Részletek
Brand
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Igazi ergonómia - karnyújtásnyira


Miközben az ikonikus formája nagyrészt változatlan maradt, az Aeron szék teljesen újra lett tervezve a görgőktől kezdve a háttámláig, hogy kielégítse a mai munkavégzés igényeit. Don Chadwick, az eredeti Aeron társtervezőjének segítségével alaposan felfrissítettük a széket, melyben nagy szerepet játszottak az ülés, a továbbfejlesztett anyagok, a gyártás és a technológia területén szerzett legfrissebb kutatásaink is.


Suspension


Hálós háttámla

Triflex


Poliprop háttámla

Posturefit


Változó denzitású háttámla - az ergonómikus tartásért

Kiegészítő gerinctámasz


Magasságban állítható kiegészítő gerinctámasz

Félszinkron mechanika


A harmónikus támladőlésért

Előredőlés


Előredőlés-szabályozás: a kényelmes hosszútávú munkáért

Kartámasz


3D állítható kartámasz

Állítható ülésmélység


Testalkatra szabható ergonómiaBrand

Herman Miller

A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Letöltések
Videók
Adatok
Háttámla
Kérjük, válasszon!