Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

                                             Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta

Rendelhető

Herman Miller Verus

Tervező: Herman Miller Studio
A Verus szék ülőlapja és háttámlája kifejezetten azokat a pontjait támogatja meg a testnek, melyeknek a legnagyobb szüksége van ergonómiai megtámasztásra - mindezt a Herman Miller évtizedes kutatásai alapján. A levédett PostureFit® megtámasztás standardként van benne minden egyes székben, segíti a gerinc helyes tartását. Az opcionális - állítható - deréktámasszal tovább lehet növelni a szék komfortfokozatát. Az ülőlap szivacsozása, és a kontúrozott formája egy folyamatos és kényelmes felületet biztosít bármilyen testalkatnak, rövid- vagy hosszútávú munkavégzés esetén is.

Ez a termék jelenleg nem elérhető raktárról. Egyéni rendeléshez kérjen ajánlatot az "Érdeklődöm" gomb segítségével és 2 munkanapon belül megküldjük Önnek!

Háttámla:
Ülőfelület:
Kartámasz:
Ülőfelület 5°-os előredőléssel:
Vázszerkezet színe:
Lábszerkezet színe:
Háttámla magassága:
Kérdés a termékről
Részletek
Brand
Letöltések
Videók
Adatok
Részletek

Igazi ergonómia - karnyújtásnyira


A Verus szék ülőlapja és háttámlája kifejezetten azokat a pontjait támogatja meg a testnek, melyeknek a legnagyobb szüksége van ergonómiai megtámasztásra - mindezt a Herman Miller évtizedes kutatásai alapján.


A levédett PostureFit® megtámasztás standardként van benne minden egyes székben, segíti a gerinc helyes tartását. Az opcionális - állítható - deréktámasszal tovább lehet növelni a szék komfortfokozatát. Az ülőlap szivacsozása, és a kontúrozott formája egy folyamatos és kényelmes felületet biztosít bármilyen testalkatnak, rövid- vagy hosszútávú munkavégzés esetén is.

Brand

Herman Miller

A Herman Miller egy több mint 100 éves bútorgyártó cég, mely nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, a környezetvédelemnek de legfőképp az ügyfelek egészségének a megőrzéséért. A díjnyertes bútoraink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink világszerte elérhetőek a kiterjedt kereskedői hálózatunkon keresztül. Legyen szó irodáról, iskoláról, otthonról vagy kórházról - keményen dolgozunk azért, hogy jobb világot hozzunk létre.

Letöltések
Videók
Adatok
Brand
Herman Miller
Háttámla
Interweave 2 háló: Shale (9B03)
Háttámla anyaga és színe
Interweave 2 háló: Shale (9B03)
Kartámasz
3D kartámasz
Ülőfelület 5°-os előredőléssel
Igen
Deréktámasz
Állítható magasságú
Vázszerkezet színe
Fekete
Lábszerkezet színe
Fekete
Kartámasz anyaga
Polimer
Ülésmélység
Állítható
Görgők
Kemény padlóra vagy szőnyegre való
Ülőfelület anyaga
Szövet
Háttámla anyaga
Háló
Háttámla magassága
Közepes